Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2009

ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΚΑΙ ΑΣΤΕΙΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ


Τι να πρωτοειπωθεί?
Οι γυναίκες αποκτήσαμε τα προνόμια που πάντα θέλαμε, όμως τελικά στην απλή ζωή που ζούμε, τι έχουμε καταφέρει?
Απο θέμα υγείας και διαμόρφωση σώματος? Στην εφηβεία μας έχουμε περίοδο. Να πόνοι και δεν κουνάμε γιατί δεν μπορούμε, θάλασσα δεν πάμε και οι σερβιέτες δίνουν και παίρνουν στο μπάνιο.
Σε λίγο να και τα φλερτάκια μας. Ο ιπποτισμός έχει πεθάνει στις μέρες μας! Σε λίγο θα μας ζητάνε να τους ανοίγουμε και την πόρτα για να περάσουν... Πίίίίκραααα!
Όσο για τον καφέ, το ποτό, το φαϊ έξω? Που είναι οι παλιές καλές μέρες που ο ιπποτισμός ήταν στις δόξες τους! Χρήματα να έχουμε μαζί μας για να μην γίνουμε και ρεζίλι.
Μην μας πετάξουν και στην κουζίνα να πλύνουμε κανένα πιάτο για να ξεχρεώσουμε, έχουμε ξοδέψει και χρήματα και στο μανικιούρ, ραντεβού είχαμε - τρομάρα μας- να μην πάμε και κανένα κομμωτήριο?
Κλείνουμε και μήνα δεσμού? (Πώς τα καταφέραμε δεν ξέρω!} Περιμένουμε κάτι, τον κοιτάμε στα μάτια, στα χέρια, στις τσέπες, και σκεφτόμαστε "Ποια να είναι η έκπληξη?" ώσπου πέφτει η κεραμίδα: "Εγώ δεν πιστεύω σ΄ αυτά, Εσύύύύ?". Και θέλει και απάντηση?
Και παντρευόμαστε με τα πολλά και ζητάει και πολλά!
Ρε μάστορα δεν ξέρεις ότι η προίκα έχει καταργηθεί?!
Ολόκληρη γκομενάρα παίρνεις και πως την καταντάς μέσα σε λίγα χρόνια?
Μπουμπούκι μας παίρνουν και με την πρώτη γέννα αγελάδες γινόμαστε. (Προσβάλλουμε και το είδος!), και τελικά τ΄ ακούμε κι όλας, "Πώς έχεις καταντήσει έτσι?"
Κι αν ο δερβέναγας δεν είναι και ματσό, -στραβωθήκαμε, δεν είπαμε? Μας έφαγε ο έρωτας.... Πού ΄ντος να τον τουφεκίσω?! - αναγκαζόμαστε εκτός από μητέρες, μαγείρισσες, καθαρίστριες, γκόμενες, να δουλέψουμε για τα προς το ζειν που υποτίθεται ότι θα έπρεπε να μας προσφέρει απλόχερα ο δικός μας, και όταν έχει και τις μαύρες του, έέέ εκτός από δασκάλες στο παιδί μας, να μην είμαστε και ψυχολόγοι?????
Αυτά λοιπόν, φιλούθκια πολλά!!!!!!!!

4 σχόλια:

~L~ είπε...

Πες τα, πες τα...! Θα το δωσω και στον Βαγγελη να το διαβασει...χαχαχαχαχα!

Ανώνυμος είπε...

Η ΙΣΟΤΙΜΙΑ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ. ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΕ Ο ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΑΠΝΙΖΕΙ, ΝΑ ΝΤΥΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΑΝΤΡΑΣ, ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ. ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ.
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΠΡΙΓΚΙΠΕΣ.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΠΟΛΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΠΟΥ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΧΕΙΡΑΦΕΤΗΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΤΟΝ "ΚΥΡΙΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ"

ΖΑΪΡ είπε...

Yes master!!!
Δεν έχεις άδικο Ντίνο, όμως είναι η μειοψηφία αυτή.
Η γυναίκα παραμένει ευαίσθητη, ρομαντική και θέλει να ζήσει στον κόσμο όπου οι άνδρες δεν ξενοκοιτάνε, ξενοπ...νε, θέλει ευγένεια και ιπποτισμό, θέλει να είναι υπολογίσιμη στα μάτια του και να είναι γι΄ αυτόν η ΜΙΑ και η ΜΟΝΑΔΙΚΗ.
Φιλούθκιαααααααα!!!

30 May 2003 είπε...

ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ- ΧΑΡΙΣΜΑ Η ΛΟΥΙΖΑ!!!ΕΙΣΑΙ ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΗ!!!ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΝΤΙΝΟΥ ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΑΘΕΤΑ!!!Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΠΛΑ ΚΑΤΕΛΑΒΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΝΗΚΕΙ!!ΔΗΛ. ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ!!ΤΟ ΣΤΕΜΜΑ...