Παρασκευή 6 Μαρτίου 2009

ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ???!!!...


Έχω την εντύπωση ότι υπάρχουν άνθρωποι που παίζουν με την νοημοσύνη μας…
Περνιούνται για έξυπνοι?
Δεν ξέρω, νιώθουν ξεχωριστοί, νιώθουν ότι μπορούν να κάνουν ό,τι τους καπνίσει.
Και ξέρετε κάτι?....... Έχουν δίκιο!
Ποιος τους έχει δώσει αυτό το δικαίωμα?......
Φυσικά Εμείς τους το έχουμε δώσει, με την απάθειά μας και την αδιαφορία μας, τους αφήνουμε να αλωνίζουν ασύστολα,
«Κύριοι και Κυρίες με την ψηλή ψεύτικη κορμοστασιά σας και τα απλανή μάτια και το στόμα γεμάτο ψεύτικες υποσχέσεις, και το ύφος του “Εγώ είμαι ενώ εσείς όχι”, εμείς φταίμε που εσείς αυτή τη στιγμή μας κοροϊδεύετε μπροστά στην μούρη μας… Καλά να πάθουμε!
Εμείς φταίμε που σας πιστεύουμε δίνοντάς σας δεύτερη και τρίτη και πολλές ακόμη ευκαιρίες στο αβέβαιο μέλλον μας, κάνοντας το μέλλον σας όχι και τόσο αβέβαιο… Καλά να πάθουμε!
Εμείς φταίμε που ενώ καταλαβαίνουμε την κοροϊδία που παίζεται όχι πίσω απ΄ την πλάτη μας αλλά μπροστά στα μάτια μας, δεν αντιδρούμε και το δεχόμαστε και σκύβουμε το κεφάλι και το ανεχόμαστε … Καλά να πάθουμε!».
Πόσες φορές όμως θα κατηγορούμε τον εαυτό μας?».
Μήπως έχει έρθει η ώρα να ρίξουμε τις ευθύνες σ΄ αυτούς που πραγματικά φταίνε και να πάρουμε μια ανάσα ελευθερίας από τύψεις και βάρη που θα έπρεπε να σηκώνουν άλλοι στις πλάτες τους, αλλά εκείνοι ως επιτήδειοι πολύ έξυπνα τα μοιράζουν σε μας?
Ίσως θα πρέπει να σκεφτούμε την επόμενη φορά ποιος σ΄ αυτό το σενάριο θα παίξει τον πρωταγωνιστικό ρόλο και ποιος τον ρόλο του κομπάρσου, για να μην ξαναπούμε ποτέ στους εαυτούς μας «Καλά να πάθουμε!»
«Λάθη μπορούμε να κάνουμε και μόνοι μας. Εσάς σας χρειαζόμαστε για να μας απλώσετε το χέρι και να νιώσουμε ασφάλεια και κατανόηση. Ζητάμε από εσάς να τηρείτε τις υποσχέσεις σας και τα μάτια που θα μας κοιτάνε να μην είναι απλανή και άδεια, αλλά ζεστά και ειλικρινή. Ζητάμε πολλά?»
Ναι, φαίνεται ότι τελικά ζητάμε πολλά και μια ζωή θα μετανιώνουμε αλλά τουλάχιστον όταν ξαναπούμε «Καλά να πάθουμε», θα είναι εν γνώσει μας!!!!.....
Αυτά για τώρα, Φιλούθκιααααααα!!!!!!!.......

1 σχόλιο:

p@...ran.o.ia είπε...

den xerw poios einai o logos pou egrapses kati tetoio alla s'eyxaristw!!!