Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου 2011

ΧΑΡΑΤΣΙ

ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ..... ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ, ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΑ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΤΙΘΕΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΔΗΛΩΣΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΑΡ. ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ.
ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΚΑΛΑ!... ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΜΙΑ ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΩΝ ΧΡΕΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: "Επειδή μέχρι σήμερα δεν έχετε ανταποκριθεί στις σχετικές προσκλήσεις μας για τακτοποίηση των ληξιπρόθεσμων οφειλών σας στο Δημόσιο, είμαστε υποχρεωμένοι να προχωρήσουμε στη λήψη εις βάρος σας μέτρων, όπως προβλέπεται από το νόμο. Θεωρήσαμε όμως σκόπιμο, πριν από κάθε ενέργειά μας προς αυτή την κατεύθυνση, να σας καλέσουμε και πάλι για την τακτοποίηση των παρακάτω οφειλών σας. Οι ληξιπρόθεσμες δόσεις επιβαρύνονται με προσαύξηση για κάθε μήνα καθυστέρησης. Οι προσαυξήσεις έχουν υπολογιστεί μέχρι την ημερομηνία έκδοσης της παρούσης."
Η ΠΡΟΣΑΥΞΗΣΗ ΕΙΝΑΙ 3,00 ΕΥΡΩ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ. ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΑΣ ΚΙΝΗΣΗ. ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΥΧΟΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.